Regulament Intern

Regulament intern de functionare

 

Va rugam sa cititi cu atentie prezentul regulament si sa luati in considerare ca acesta este anuntat numai pentru confortul, securitatea si igiena dumneavoastra.

 

Felicitări pentru decizia de a te antrena cu noi! Pentru buna desfăşurare a activităţii în sală trebuie să respectăm câteva reguli, pe care considerăm că le acceptă fiecare atunci când a decis să vina la noi:

    Norme de acces, comportament si igiena

 

 Administraţia NOUA FITNESS GYM poate să decidă interdicţia de a intra în sală a persoanelor care nu respectă prevederile prezentului regulament.

 

 1. Abonatul are obligatia ca inainte de a folosi aparatele si/sau echipamentele Centrului de Fitness, sa consulte/sa solicite avizul/opinia/acordul unui medic, cu privire la activitatiile ce urmeaza sa le desfasoare in cadrul Centrului de Fitness, care ar putea sa ii afecteze starea de sanatate.Daca Abonatul nu este sigur de conditia sa fizica, starea sa de sanatate sau de capacitatea de a efectua exercitii fizice, trebuie sa consulte un medic inainte de a incepe sau continua sa foloseasca serviciile Centrului de Fitness.
 2. Accesul in incinta NOUA FITNESS GYM se face numai cu cardul de acces obtinut in urma procedurilor de inregistrare şi nu poate fi transferat de către titularul acestuia niciunei terţe persoane.
 3. Abonatii sunt obligaţi să poarte echipament sportiv adecvat pe tot parcursul antrenamentului şi pantofi de sport curati adecvaţi sălilor de antrenament. Este interzisă intrarea Abonatilor şi/sau invitaţilor acestora în sălile de antrenament, cu pantofi de stradă sau papuci.
 4. Folosirea prosoapelor este obligatorie în timpul utilizarii aparatelor acolo unde corpul ia contact cu tapiteria(musamaua) aparatelor si a saltelelor de aerobic.
 5. Centrul de Fitness este in drept de a nu-i permite Abonatului sa participe la antrenament cu incaltaminte necorespunzatoare. Pentru securitatea dumneavoastra va recomandam sa NU folositi slapi sau pantofi.

5.Dacă ești începător, apelează la serviciile instructorului Noua Fitness GYM, dar instructorul nu este al tău personal, el se ocupă de toţi clienţii aflaţi în sală, şi mai ales de începători.

 1. Abonatul trebuie sa tina cont in permanenta de recomandarile primite din partea instructorilor si personalului Noua Fintness GYM, acesta nefiind raspunzator de decesul, vatamarile sau bolile aparute ca urmare a folosirii serviciilor Centrului inclusiv in ceea ce priveste incidentele cauzate in urma folosirii aparatelor si/sau echipamentelor Centrului de fitness.
 2. Abonatii sunt obligati sa se asigure ca folosesc in mod corespunzator aparatele si/sau echipamentele Centrului (inclusiv reglajul sau setarea lor). In caz de dubiu legat de folosirea corespunzatoare a aparatelor sau echipamentelor, Abonatul are obligatia de a reciti instructiunile afisate si de a se consulta cu personalul specializat al Centrului de Fitness.
 3. Folosirea aparatelor si accesoriilor se va face de asa natura incat in momentele de pauza si altiAbonati sa aiba acces la ele.
 4. In salile de antrenament, Abonatii sunt obligati sa amplaseze echipamentele si accesoriile folosite (haltere, greutati, etc) in locul special amenajat pentru amplasarea acestora. In caz de pierdere sau deteriorare a echipamentelor, acestora li se va imputa contravaloarea bunurilor.
 5. Pentru asigurarea securitatii Abonatilor, Centrul de fitness este monitorizat video in zonele legal permise.
 6. Centrul de Fitness este in drept de a-si schimba programul de functionare. Abonatii Centrului de Fitness fiind anuntati de schimbarea programului de functionare prin anunturile de la panoul de informatii de la receptia Centrului de Fitness, pe pagina de facebook Noua Fitness GYM sau pe site-ul www.nouagym.ro.
 7. Abonatilor li se interzice utilizarea incintei SC IACOB LIFE FIT SRL în scopuri comerciale, fără aprobarea prealabilă a SC IACOB LIFE FIT SRL. Pentru evitarea oricărui dubiu, prin utilizarea sălii SC IACOB LIFE FIT SRL în scopuri comerciale se înţelege faptul că Abonatii nu pot oferi altor Abonati sau terţi, contra cost, servicii de antrenament personalizat sau orice alte servicii, cu scop comercial. Antrenorii desemnaţi de SC IACOB LIFE FIT SRL sunt singurele persoane abilitate să presteze servicii de antrenament personalizat, iar aceste servicii sunt disponibile la un cost suplimentar.
 8. În incinta centrului de fitness SC IACOB LIFE FIT SRL este interzisă publicitatea de orice fel precum şi împărţirea de broşuri sau alte mesaje personale de către Abonati.
 9. Fumatul şi folosirea tutunului nu sunt permise în incinta centrului de fitness SC IACOB LIFE FIT SRL . Consumul de steroizi(substante interzise de Agentia Nationala Anti-Doping) băuturi alcoolice, droguri, medicamente sau consumul şi/sau comercializarea oricăror substanţe ilegale de către Abonati este strict interzis în incinta centrului de fitness. Abonatii convin să nu utilizeze centrul de fitness şi să nu întreprindă nicio activitate dacă sunt sub influenţa drogurilor, băuturilor alcoolice sau a medicamentelor care pot afecta capacitatea Abonatului de a folosi echipamentele.
 10. Este strict interzis accesul in incinta centrului de fitness SC IACOB LIFE FIT SRL cu animale.
 11. Vestiarul şi cheia de la vestiar pot fi utilizate de către Abonat numai pe parcursul unei singure intrări în incinta centrului de fitness. Abonatii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale în vestiarele centrului de fitness. Abonatii îşi pot păstra toate obiectele personale închise în vestiarele aflate în incinta centrului de fitness, doar pe perioada cat folosesc serviciile centrului de fitness.
 12. Din motive de securitate, este strict interzisă deţinerea de către Abonati sau de către invitaţii acestora a oricăror arme, în incinta centrului de fitness SC IACOB LIFE FIT SRL , inclusiv, dar fără a se limita la pistoale cu gloanţe, pistoale cu gaz, spray-uri paralizante sau electroşocuri, arme albe.
 13. La pierderea/deteriorarea cardului de acces se achita contravaloarea acestuia.
 14. Constituie încălcări ale Regulamentului Intern de Funcţionare următoarele acţiuni sau omisiuni: nerespectarea orelor de program, efectuarea altor servicii decat cele prevazute in cadrul tipului de abonament platit, folosirea unui limbaj neadecvat, ofensator, fumatul în incinta centrului de fitness, antrenamentul efectuat cu un antrenor care nu este angajat/colaborator al SC IACOB LIFE FIT SRL ,

comportamentul neadecvat, violenţa fizică sau verbală vis-a-vis de un alt Abonat, invitat al unui Abonat sau angajat/colaborator al SC IACOB LIFE FIT SRL,  nerespectarea regulilor referitoare la igienă şi curăţenie în incinta centrului de fitness SC IACOB LIFE FIT

SRL , folosirea în mod necorespunzător a echipamentelor de antrenament, expunerea părţilor intime ale corpului în incinta sălilor de antrenament, precum şi orice alte acţiuni care sunt calificate drept încălcări ale Regulamentului de către managementul SC IACOB LIFE FIT SRL .

19.Fondul sonor îl asigurăm noi. Dacă dorești muzică mai antrenantă folosește căștile personale.

20.Clienţii nu pot intra în incinta centrului cu lucruri de vânzare, cu mostre sau materiale publicitare sau pentru a recruta sau intervieva persoane;

21.În sală clienţii nu au voie să fotografieze, să filmeze sau să înregistreze si nu este permis sa se faca live pe facebook.

22.În cazul pierderii/deteriorării cheiţei de la vestiar, clientul se obligă să acopere cheltuielile pentru cumpărarea unui 23.mecanism nou şi să suporte contravalorea manoperei privind schimbarea acestuia;

24.Clienţii nu trebuie să intre în sală dacă au gripă sau alte boli contagioase, coronavirus si orice tip de boala care ar pune in pericol ceilalti Abonati.

25.Este interzisă depozitarea discurilor/ganterelor pe perna aparatelor sau perete;

 

Va rugam sa retineti si sa tineti cont de urmatoarele:

 • Programul de functionare al Centrului de Fitness Noua Fitness Gym este de Luni pana Vineri , intre orele 8:00 si 23:00, Sambata intre orele 9:00 si 17:00 iar Duminica intre 9:00 si 15:00.
 • Accesul/intrarea in cadrul Noua Fitness GYM, se poate face de luni pana vineri, pana cel tarziu la ora 22:00, si sambata 16:00 si duminica, pana cel tarziu la ora 14:00.
 • Abonatii Noua Fitness GYM au obligatia de a parasi Centrului de Fitness pana la ora 23:00, in zilele de luni , marti, miercuri, joi si vineri, respectiv pana la ora 17,00, in zilele de sambata si orele 15:00 duminica, intrucit, incepand cu aceste ore, spatiile trebuie sa fie libere, in vederea efectuarii procedurilor zilnice de curatenie.
 • Noua Fitness GYM isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat sau care incalca Regulamentul.
 • La abonamentele cu personal trainer, in cazul in care instructorul nu poate sustine sedinta, acesta se va asigura ca va fi inlocuit de un alt coleg din cadrul echipei.