Fitness

Inainte si dupa antrenament este foarte important sa faceti streching!

Nu este de ajuns sa faceti exercitii cu greutati pentru cresterea in masa musculara si exercitii cardio, ci trebuie sa va ganditi si la lexibilitatea musculara si articulara. Stretchingul pastreaza musculatura flexibila, puternica si sanatoasa, si noi avem nevoie de acea lexibilitate pentru a ne pastra amplitudinea de miscare in articulatii. Stretchingul este recomandat dupa o incalzire usoara, exercitii aerobic sau chiar un antrenament cu greutati usoare! Drept urmare, întinderea este adesea considerată o parte importantă a prevenirii accidentarilor, deoarece mușchii reci și tendoanele din corp au o probabilitate mai mare de rupere, încordare sau entorsă.

Antrenamentul fitness

Punctul de plecare pentru un antrenament de fitness poate fi realizarea faptului că așa-numitele boli de civilizație se datorează lipsei de exerciții fizice . În schimb, aceasta înseamnă că multe dintre aceste boli pot fi evitate, cel puțin întârziate sau atenuate de exerciții suficiente. Exemplele includ boli cardiovasculare, diabet zaharat, boli articulare, dureri de spate, hipertensiune arterială și obezitate .

La fiecare antrenament, riscul de rănire nu trebuie uitat. Exercitiile de incalzire pregatesc musculatura si sistemul cardiovascular pentru exercitiile viitoare.

Fitnessul nu este prea ambițios și exercitarea în mod regulat este o strategie foarte bună pe termen lung. Ca novice ar trebui să te antrenezi în mod ideal cu ajutorul unui antrenor de fitness, pentru a evita antrenarea greșită sau chiar rănirea. Persoanele cu probleme de sănătate sau persoanele în vârstă trebuie să discute cu medicul de familie înainte de a începe un antrenament de fitness .

8A8A8962[1]
8A8A9232[1]
8A8A9010[1]
8A8A9306[1]