Despre noi

Ne dorim o lume mai sanatoasa!

Fitness-ul a câştigat foarte mult teren în ultima perioadă, fiind una dintre cele mai apreciate forme de exercitiu fizic. Cei care îl practică au în vedere îmbunătăţirea aspectului fizic, mărirea rezistenţei şi performanţelor fizice, precum şi menţinrea stării de bine pentru o mai lungă perioadă de timp.

Antrenorii şi medicii recomandă acest sport persoanelor care suferă din pricina obezităţii, a stresului, oboselii şi epuizării excesive. De asemenea, fitness-ul este un remediu foarte indicat hipertensivilor, celor care au un sistem imunitar slăbit sau compromis, depresivilor, precum şi celor care au o circulatie a sângelui nu tocmai bună.

De fapt, această formă de exerciţiu fizic se adresează oricărei persoane care doreşte să se menţină în formă şi să îşi păstreze tonusul muscular. Cei care îşi doresc un stil de viaţă activ şi sănătos, apelează la fitness ,masaj dar si recuperare medicala pentru dureri articulare si muscular cauzate de lipsa miscarii si o viata sedentara. Pe masură ce menţin acest program, practicanţii lui realizează că beneficiile obţinute sunt mai numeroase decat se aşteptau, iar asta pentru că, deşi la început intenţia lor era să slăbească, rezultatul se va reflecta şi în starea de sănătate cu mult îmbunataţită.

În ceea ce priveşte masajul, acesta este una din metodele eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vieţii şi de dobândire a unei sănătăţi perfecte. Masajul poate fi de relaxare si de recuperare pentru clientii cu dureri musculare si articulare. Este accesibil persoanelor de toate varstele, indiferent de sex.

De asemenea, activitatea nostra se va orienta, cu ajutorul unui kinetoterapeut, catre recuperarea medicala a durerilor musculare si articulare cauzate de sedentarismul des intalnit in societatea noastra.

cardio bicicleta
Noua Gym Craiova Fitness